HTML5-tuki ja sivustojen mobiiliversiot kaikkien käytössä

Talven aikana kävimme koko sivustomoottorin läpi ja toimme W3C-validoidun HTML5-tuen ja sivustojen mobiiliversiot osaksi julkaisujärjestelmän vakiokokoonpanoa.
HTML5 on tästä eteenpäin sivustojen oletusformaatti, mutta myös HTML4.01 ja XHTML formaatit ovat yhä käytettävissä tarpeen mukaan. Sivustoille HTML5 tarkoittaa uusinta standardienmukaista formaattia, edistyksellisimpiä ominaisuuksia ja kattavaa laitetukea. Vanhat sivustot päivitetään vaiheittain uuteen HTML5-versioon, eikä tästä aiheudu sivustoilla minkäänlaisia toimintakatkoksia.
Yhtä ylpeitä olemme julkaisujärjestelmään integroidusta uudesta mobiilisivustojen tuesta. Sivustomme on aina testattu kattavasti myös mobiiliselaimilla yhdenmukaisen ilmeen ja toiminnan varmistamiseksi, mutta nyt mobiilikäyttöön räätälöityjen sivustojen tekeminen on ennennäkemättömän helppoa. Järjestelmä osaa muuntaa sivustot automaattisesti mielekkäiksi mobiiliruuduille optimoiduiksi versioiksi, mutta mobiilisivuston ilmettä, rakennetta ja sisältöä voi myös halutussa määrin muokata omanlaisiksiin. Järjestelmän ainutlaatuisen sisällön ja ulkoasun eriyttämisen ansiosta sama sisältö päivittyy automaattisesti sekä sivuston perus- että mobiiliversioille mahdollisista ulkoasu- ja rakenne-eroista huolimatta. Järjestelmä tukee luonnollisesti myös responsiivisia sivustomalleja.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään