Verkkosivut Etelä-Pohjanmaan reserviläispiireille

Etelä-Pohjanmaan reserviläispiirien verkkosivusto toteutettiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Koska kotisivuille haluttiin tapahtumakalenterin kaltaista jatkuvasti päivittyvää sisältöä ja sivuston ylläpidosta haluttiin tehdä mahdollisimman helppoa, päätettiin sivusto toteuttaa soveltuvaa verkkojulkaisualustaa käyttäen. MetaVisual Oy:n oma, täysin Suomessa kehitetty ja suomenkielinen verkkojulkaisujärjestelmä MetaVisual CMS™ mahdollistaa näyttävien ja tekniikaltaan edistyneiden verkkosivustojen luomisen ja ylläpidon ilman teknisiä kommervenkkejä. Pitkällisen tuotekehityksen kautta syntynyt julkaisujärjestelmä paketoi asiakkaan käyttöön verkon parhaat ominaisuudet helppokäyttöisenä ja alan standardeja noudattavana kokonaisuutena.
Sivustoprojekti aloitettiin luomalla uusi sivustopohja MetaVisual CMS™:ään. Sivusto oli heti tämän jälkeen täysin muokattavissa nettiselaimella, ja yhdistyksen edustaja pääsi aloittamaan varsinaisen sivustorakenteen kasaamisen yhdessä MetaVisualin edustajan kanssa. Selaimella hoituu myös sivuston päivittäinen ylläpito: esimerkiksi uusien tapahtumien ja uutisten lisääminen on yhtä helppoa kuin sähköpostin lähetys. ''Myöhemmin voimme halutessamme yhdistää sivustoon muun muassa Googlen karttapalveluita, Picasa-kuva-albumeja ja erilaisia sosiaalisen median palveluita kuten Facebook ja Twitter. Lisäksi hallintapaneelin kautta voimme helposti hallita sivustolla esitettäviä tapahtumakalentereita ja muuta ajastettua tai automatisoitua sisältöä.'' toteaa piirijärjestöjen tiedottaja Antti Isosalo.
Yhteistyökumppanin valintaan myötävaikutti MetaVisualin laaja ja joustava palvelupaletti, johon kuuluu vakiona kaikki oleellinen verkkotunnuksesta turvalliseen ja toimintavarmaan palvelinympäristöön sekä tekniseen tukeen.
MetaVisualin palvelimet sijaitsevat Suomessa Viestintäviraston A-luokan laitesalin vaatimukset täyttävässä vartioidussa laitesalissa, jonka verkkoyhteydet ja sähkönsyöttö on varmistettu moninkertaisesti. Yhtälailla myös sivuston sisältö on varmennettu moninkertaisella suojauksella, johon kuuluvat myös suoraan selaimesta luotavat ja palautettavat turvakopiot.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään