Hierontahuone Lamminahon yritysilme ja verkkosivut

Kevällä 2012 toimintansa aloittanut Hierontahuone Lamminaho on Oulun Raksilassa toimiva laadukkaita klassisen hieronnan palveluja tarjoava yritys. MetaVisual oli mukana rakentamassa yrityksen ilmettä ja sähköistä näkyvyyttä.
Toimeksiannon ensimmäinen tehtävä oli luoda yritykselle moderni ja toimenkuvaa heijasteleva logo. Logon toivottiin tavalla tai toisella viittaavan ihmisen selkärankaan ja useamman hahmotelman kautta päädyttiin lopulta nyt käytössä olevaan logoon, jossa kirjasintyyli ja tekstin aaltoilu on haettu selkärangan nikamista.
Logon valmistuttua seuraavana oli vuorossa itse verkkosivuston suunnittelu ja toteutus, missä hyödynnettiin monipuolista MetaVisual CMS -verkkojulkaisualustaa. Sivuston ensimmäinen versio rakennettiin asiakkaan toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi käyttäen asiakkaan itse toimittamaa kuva- ja tekstiaineistoa. Alkupystytyksen jälkeen sivuston hallinta on onnistunut näppärästi sivuston verkkohallintapaneelin kautta.
Logon ja verkkosivuston lisäksi toteutimme tuoreelle yritykselle avaimet käteen -periaatteella myös kaikki oleellisimmat alkuvaiheen painotuotteet käyntikorteista flyereihin.
''Olen hyvin tyytyväinen yrityksenne tapaan tehdä yhteistyötä asiakkaan kanssa, palvelujen nopeuteen, joustavuuteen ja hinta/laatutasoon. Lisäksi alkuvaiheessa tarpeellinen ohjeistus ja tuki järjestelmän käyttöön oli riittävää ja nopeasti saatavilla. Voin helposti suositella palvelujanne!'', toteaa Juha Lamminaho nyt projektin valmistuttua.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään