MetaVisual​ CMS™

MetaVisual CMS™ on täysin suomenkielinen, aidosti helppokäyttöinen ja monipuolisuudessaan lyömätön julkaisujärjestelmä, jonka avulla verkkosivustosi pysyy ajantasalla luotettavasti ja tyylikkäästi.
MetaVisual CMS™:n käyttäjänä et joudu valitsemaan yhtä valmiiksi kiveenhakatuista sivupohjista, vaan sivuston sisältö palstoineen, kuvineen ja animaatioineen on täysin muokattavissasi.
Selainpohjainen hallintapaneeli mahdollistaa sivuston päivittämisen mistä ja milloin tahansa ilman minkäänlaista ohjelmointiosaamista. Silti käytössäsi ovat tehokkaat dynaamiset ominaisuudet sisällön ajastuksesta ja tietokannoista käyttäjäryhmiin ja yhden klikkauksen animointiin. Voit keskittyä sisältöön ja luottaa siihen, että järjestelmä tuottaa automaattisesti standardien mukaista W3C-validoitua puhdasta, toimintavarmaa ja läpeensä hakukoneystävällistä koodia.
Kaikki tarvittava verkkotunnuksesta ja turvallisesta palvelintilasta tekniseen tukeen sisältyy samaan pakettiin.

Miksi MetaVisual CMS™?

Erilaisia julkaisujärjestelmiä on maailma täynnä, mutta yksikään niistä ei tarjoa yhtä helppoa, monipuolista ja luotettavaa alustaa verkkosivustollesi tai -sovelluksellesi kuin meidän järjestelmämme. Kahdeksan vuoden tuotekehityksen tuloksena syntynyt julkaisujärjestelmämme on luotu todellisista asiakastarpeista lähtien ja on paljon muuta kuin pelkkä nettipohjainen HTML-editori tai huojuva pino avoimen lähdekoodin palasia.
Pähkinänkuoressa tyypillisimmät syyt valita MetaVisual CMS™ ovat:
  • Täysi vapaus ilmeessä ja sisällössä
  • Helppo, mutta todella monipuolinen verkkohallintapaneeli
  • Kaikki tarvittavat palikat käytössä yhdellä vuosimaksulla: toiminnot, palvelintila, verkkotunnus ja tekninen tuki
  • Julkinen tuotantopuoli ja erotettu kehityspuoli
  • Ainutlaatuinen laajennettavuus mm. liiketilojen infonäytöille ja natiivisovelluksina Apple- sekä Android-laitteille
  • Sivustosi suunnittelee ja toteuttaa ammattilainen ja myöhemminkin ammattilaisten apu on aina vain yhden yhteydenoton päässä

Helppokäyttöinen selainpohjainen käyttöliittymä

Hallitse sivujesi sisältöä helposti nettiselaimessa kirjoittamatta riviäkään koodia. Käytössäsi 24/7 ja jopa matkapuhelimestasi.

Sivuston ilme 100% muokattavissa

Ei kiveenhakattuja sivupohjia, vaan täysi vapaus mm. lisätä ja muokata palstoja suoraan selaimessa kätevästi hiiren avulla.

Kaikki herkut käytössäsi

Luo HTML5-animaatioita yhdellä klikkauksella, hyödynnä YouTube-videoita, Googlen karttapalveluita, mainoskaruselleja, sisällön ajastusta, sivustohakuja, mediasoittimia, RSS-syötteitä, foorumeja, kommentointia, blogeja ja paljon muuta ilman piilotettuja lisäkuluja.

Tyylikkäästi kaikilla alustoilla

Varmistamme toteuttamiemme sivustojen toiminnan kaikilla yleisimmillä nettiselaimilla ja mobiilipäätelaitteilla (mm. iPhone ja iPad). Halutessasi sivusto voidaan myös optimoida käyttökokemukseltaan erikseen erilaisille mobiililaitteille tai viedä jopa natiivisovelluksena Applen App Store - ja Google Play -sovelluskauppoihin. Järjestelmä mahdollistaa myös TV-tyylisten animoitujen informaatiokanavien luomisen ja ylläpidon osana samaa kokonaisuutta.

Stressitön, ulkoistettu konehuone

Voit keskittyä sisältöön ja luottaa siihen, että järjestelmä tuottaa automaattisesti standardien mukaista W3C-validoitua puhdasta, toimintavarmaa ja läpeensä hakukoneystävällistä koodia.
Palvelimemme sijaitsevat Suomessa Viestintäviraston A-luokan laitetilojen vaatimukset täyttävässä vartioidussa laitesalissa, jonka verkkoyhteys on kahdennettu ja sähkönsyöttö varmistettu akuin ja diesel-generaattorein. Verkkoyhteyden toimivuuta valvotaan 24h vuorokaudessa operaattorin toimesta. Palvelimien sisältö on varmennettu moniportaisesti.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään