Helppokäyttöinen selainpohjainen käyttöliittymä

Hallitse sivujesi sisältöä helposti nettiselaimessa kirjoittamatta riviäkään koodia. Käytössäsi 24/7 ja jopa matkapuhelimestasi.

Sivuston ilme 100% muokattavissa

Ei kiveenhakattuja sivupohjia, vaan täysi vapaus mm. lisätä ja muokata palstoja suoraan selaimessa kätevästi hiiren avulla.

Kaikki herkut käytössäsi

Luo HTML5-animaatioita yhdellä klikkauksella, hyödynnä YouTube-videoita, Googlen karttapalveluita, mainoskaruselleja, sisällön ajastusta, sivustohakuja, mediasoittimia, RSS-syötteitä, foorumeja, kommentointia, blogeja ja paljon muuta ilman piilotettuja lisäkuluja.

Tyylikkäästi kaikilla alustoilla

Varmistamme toteuttamiemme sivustojen toiminnan kaikilla yleisimmillä nettiselaimilla ja mobiilipäätelaitteilla (mm. iPhone ja iPad). Halutessasi sivusto voidaan myös optimoida käyttökokemukseltaan erikseen erilaisille mobiililaitteille tai viedä jopa natiivisovelluksena Applen App Store - ja Google Play -sovelluskauppoihin. Järjestelmä mahdollistaa myös TV-tyylisten animoitujen informaatiokanavien luomisen ja ylläpidon osana samaa kokonaisuutta.

Stressitön, ulkoistettu konehuone

Voit keskittyä sisältöön ja luottaa siihen, että järjestelmä tuottaa automaattisesti standardien mukaista W3C-validoitua puhdasta, toimintavarmaa ja läpeensä hakukoneystävällistä koodia.
Palvelimemme sijaitsevat Suomessa Viestintäviraston A-luokan laitetilojen vaatimukset täyttävässä vartioidussa laitesalissa, jonka verkkoyhteys on kahdennettu ja sähkönsyöttö varmistettu akuin ja diesel-generaattorein. Verkkoyhteyden toimivuuta valvotaan 24h vuorokaudessa operaattorin toimesta. Palvelimien sisältö on varmennettu moniportaisesti.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään