Keväällä myös liiketilojaan uusinut huonekaluliike Haa-Palat Oy sai verkossa täysin uuden ilmeen.
Projektissa vanhojen verkkosivujen ilme ja rakenne uusittiin täysin tuomaan paremmin esille yrityksen edustamia tuotemerkkejä. ''Uudet verkkosivut ovat hyvin onnistuneet ja ne ovat herättäneet positiivista huomiota aina tavarantoimittajia myöten'', kertoo yrittäjä Tapio Haapala.
Sivusto hyödyntää julkaisujärjestelmän dynaamisia ominaisuuksia verrattain monipuolisesti mm. siten, että uusien tuotteiden lisääminen tapahtuu helpolla lomakkeella, jonka täyttämisen jälkeen uusi tuotesivu luodaan automaattisesti ja myös etusivu päivittyy itsestään. Koska sivusto sisältää sekä kehityspuolen että tuotantopuolen, voi lopputuloksen vielä helposti tarkistaa ennen päivityksen julkistamista.
Kotimaisten Lundia-kalusteiden edustajana kenties parhaiten tunnettu Haa-Palat Oy on suunnittellut yksityis-, yritys- ja julkisasiakkailleen tuhansia erilaisia kalustekokonaisuuksia hyvinkin erilaisiin tarkoituksiin. Liikkeen edustamiin merkkeihin kuuluvat myös mm. Variér-työtuolit, Punta-säilytyskalusteet, Tempur-tyynyt ja Surplus Systems -säilytysratkaisut.

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+