Verkkosivujen käytettävyys iPad- ja iPhone-laitteilla sekä ylläpidon helppous olivat merkittäviä tekijöitä kun oululainen Liikennekoulu Safetycar päätti uudistaa verkkosivunsa MetaVisual CMS™ -julkaisujärjestelmän avulla.
Siirtymän myötä mobiililaitteilla erittäin huonosti tuetut vanhat Flash-animaatiot korvattiin ajanmukaisilla HTML5-tekniikoilla ja koko sivusto saatettiin suoraan selaimessa hallittavaan uuteen muotoon. Nyt sivuston kaiken sisällön päivitys onnistuu suoraan nettiselaimessa ilman ohjelmointitaitoja, mikä poisti aiemman pullonkaulan sivun tietojen päivittämisessä. ''Sivujen helppo muokattavuus ja MetaVisualin tarjoama hienosti toiminut tekninen tuki ovat tehneet tästä sivustouudistuksesta erittäin miellyttävän projektin'', toteaa yrittäjä Anssi Mäkeläinen.
Julkaisujärjestelmän avulla toteutettiin myös liiketilojen näyteikkunan sähköinen ilmoitustaulu, joka esittelee autokoulua ja kertoo mm. seuraavien kurssien alkamisajat ja palveluiden hinnaston. Animoitu ilmoitustaulu on optimoitu TV-käyttöä varten ja myös sen sisällön ja ladonnan hallinta onnistuu suoraan julkaisujärjestelmän tarjoamassa hallintapaneelissa. Ilmoitustaulun sisältö päivittyy automaattisesti samasta lähteestä kuin verkkosivutkin, eikä siten vaadi erillistä ylläpitoa.
MetaVisual CMS™ on monipuolinen julkaisujärjestelmä, joka mahdollistaa tavanomaisten verkkosivujen ja mobiiliverkkosivujen lisäksi myös monenlaisten informaatiokanavien sekä natiivitason mobiilisovellusten toteuttamisen mm. Applen iOS ja Googlen Android-laitteille.

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+