Vappuna 2013 julkaistiin ensimmäinen oman MetaVisual CMS™ -julkaisujärjestelmämme varaan rakentuva natiivitason mobiilisovellus.
iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille ladattavissa oleva Samppanjaopas-sovellus paketoi samppanja-asiantuntija Jukka Sinivirran mittavan tietämyksen näppäräksi paketiksi, joka sisältää mm. 1300 samppanjan ja lähemmäs 200 samppanjatuottajan arviot. Heti julkaisun jälkeen sovellus hyppäsi Suomen myyntilistojen kärkeen sijalle 1 Ruoka & juoma -kategoriassa ja kiipesi myös kaikkien sovellusten listalla sijalle 36. Sovellus tullaan julkaisemaan englanninkielisenä versiona kevätkesällä 2013 ja myöhemmin myös Android-alustalle.
Sovellus rakentuu MetaVisual CMS™ -julkaisujärjestelmän päälle, mikä mahdollistaa natiivitason mobiilisovellusten nopean kehittämisen, sisällön keskitetyn ylläpidon ja tarjoilun päätelaitteille myös offline-käyttöä varten. Samaa sovellusalustaa tullaan hyödyntämään myös lukuisten muiden mobiilisovellusten luomisessa.

Samppanjaoppaan esittely

Rakastatko samppanjaa? Tässä on sovellus, jota ilman et voi olla! Samppanjaopas kulkee aina matkapuhelimesi ja tablettisi mukana. Se on käsillä, kun etsit parasta valintaa itsellesi tai lahjaksi vietäväksi ja kun haluat tietoja samppanjakellareiden aarteista. Kahden suositun samppanjakirjan tekijän Jukka Sinivirran kootut arviot ja tietämys on nyt kerätty jatkuvasti päivittyväksi hakuteokseksi.
Kerää suosikkisamppanjasi käteväksi listaksi. Uppoudu tuttujen tai tuntemattomien samppanjoiden pisteytyksiin sekä sanallisiin arvioihin pullo- ja kapsulikuvien saattelemana. Opas kertoo jokaisesta samppanjasta seikkaperäisen tuottajakuvauksen ja muut tärkeät tiedot kuten lajikkeet, käyttösuositukset, varastoitavuuden, saatavuuden ja ajantasaisen hintatiedon. Käytössäsi on heti 1300 samppanjan arviot ja 170 tuottajan kuvaukset. Mikä parasta: ajan myötä arvioita ja tietoja tulee lisää yhä uusista tuttavuuksista sekä uudemmista että vanhemmista vuosikerroista.
Opas tarjoaa käyttöösi täydelliset hakutoiminnot mm. rypäleprosenttien, Alkon hinnan, hintaryhmän, käyttösuosituksen, varastoitavuuden, vuosikerran ja pisteiden mukaan vapaata tekstihakua unohtamatta. Sama sovellus toimii sekä iPadissasi että iPhonessasi. Voit käyttää kaikkea sisältöä verkkoyhteydestä riippumatta. Huomaa kuitenkin, että täsmähaku ja ajantasaiset hintatiedot vaativat verkkoyhteyden toimiakseen. llman verkkoyhteyttä käytössäsi on perushaku ja viimeisimmät noudetut hintatiedot.
Palvelun kustantaa Pekka Suorsan Viiniopas-kirjasta ja -mobiilipalvelusta tuttu Heinäpään Viestintä Oy. Kehitystyöstä ja palvelun taustajärjestelmistä vastaa MetaVisual Oy. Kerro meille mielipiteesi sovelluksesta ja toiveesi uusista ominaisuuksista App Storen kommenteissa tai osoitteessa http://www.samppanjaopas.fi.

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+