Meistä

MetaVisual Oy on vuonna 2005 perustettu, yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt täyden palvelun verkkoviestintäyritys. Tarjoamme keskitetyt viestintäratkaisut yrityksille, yhdistyksille sekä vaativille yksityisasiakkaille.
Omaan teknologiaamme pohjautuva ratkaisumme kattaa kaikki verkkosivustojen muodot, natiivitason mobiilisovellukset ja infonäytöt yhden helpon hallintapaneelin kautta. Suomeksi, tai millä tahansa kattauksella maailman kieliä.
Liki 20-vuotisen historiamme aikana oleme olleet mukana tukemassa lukuisia menestystarinoita Suomessa ja maailmalla. Suurin toistaiseksi rakentamamme sivusto koostuu sekin yli 380 000 Googlen indeksoimasta verkkosivusta, joilla on kymmeniä tuhansia vierailijoita kuukaudessa. Applen sovelluskaupan kautta sovelluksiamme on ladattu Brasiliasta Yhdysvaltoihin ja Pasilasta Kiinaan.
Tavanomaisuudesta poikkeamme myös siinä, että olemme aina tukenasi ja vain yhden yhteydenoton päässä. Meillä et joudu tekemään kompromisseja, vaan saat 1:1 sen mitä haluat!
Olemme tuotteitamme myöten täysin kotimainen ja 100% Suomesta omistettu yritys. Merkkinä toimintamme varmasta pohjasta meille on myönnetty AA+ luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat -sertifikaatti jo useana vuonna peräkkäin. Olemme erityisen ylpeitä saamastamme erinomaisesta asiakaspalautteesta.
Ota siis meihin yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa!

Sivustot alk. €90 kuukaudessa sis. kaiken tarvittavan

mm. FI / COM-verkkotunnus, HTTPS/SSL-tuki, luotettava palvelintila EU:n sisällä, 3-portainen turvakopiointi, sähköpostin ohjaus, järjestelmän käyttölisenssi, järjestelmäpäivitykset ja tekninen tuki (alv 0%)

Sähköpostipalvelu alk. €25 kuukaudessa sis. kaiken tarvittavan

mm. luotettava palvelintila EU:n sisällä, webmail, Push/Exchange-tuki, roskapostisuodatus, kalenteri, jaetut kalenterit, lomavastaaja, osoitekirja ja tekninen tuki (alv 0%)

Luotettava - kaikilla tavoin

Luottamus ja varmuus ovat meille avainasioita, joten olemme ylpeitä myös jo useana vuonna saamastamme AA+ luottoluokituksesta ja Suomen vahvimmat -sertifionnista.

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+
Perustettu 2005