Joustava ja monipuolinen alusta verkkosivuille ja mobiilisovelluksille

MetaVisual CMS™ on täysin suomenkielinen, helppokäyttöinen ja monipuolisuudessaan lyömätön julkaisualusta, jonka avulla verkkosivustosi pysyy ajan tasalla luotettavasti ja tyylikkäästi.
MetaVisual CMS™:n käyttäjänä et joudu valitsemaan yhtä valmiiksi kiveen hakatuista sivupohjista, vaan sivuston sisältö palstoineen, kuvineen ja animaatioineen on täysin muokattavissasi.
Suoraan selaimessa toimiva hallintapaneeli mahdollistaa sivuston päivittämisen mistä ja milloin tahansa ilman minkäänlaista ohjelmointiosaamista. Silti käytössäsi ovat tehokkaat dynaamiset ominaisuudet sisällön ajastuksesta ja tietokannoista käyttäjäryhmiin ja yhden klikkauksen animointiin. Voit keskittyä sisältöön ja luottaa siihen, että järjestelmä tuottaa automaattisesti standardien mukaista W3C-validoitua puhdasta, toimintavarmaa ja läpeensä hakukoneystävällistä HTML5-koodia.
MetaVisual CMS -julkaisujärjestelmän avulla suunniteltu, toteutettu ja sisällön osalta huolellisesti ylläpidetty verkkosivusto täyttää myös kaikki W3C:n verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG 2.0) A-tason, AA-tason ja AAA-tason onnistumiskriteerit.
Kaikki tarvittava verkkotunnuksesta ja turvallisesta palvelintilasta aina tekniseen tukeen asti sisältyy samaan pakettiin yhdellä kuukausimaksulla. Sivuston alkutoteutuksen hoitaa ammattilainen tarjouksen mukaan, avaimet käteen -periaatteella.

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+
Perustettu 2005