Suomalainen EPS-valmistaja Solupak Oy sai modernin lämpimät verkkosivut.
Keväällä 2014 yhdessä Mainostoimisto Doublen kanssa toteutettu sivustouudistus antoi verkkosivustolle puhtaan modernin ilmeen ja rytmitti sivuston sisällön käyttäjäryhmittäin. Julkaisujärjestelmän älykkään taittomoottorin ansiosta kohderyhmille tarkoitettujen alasivujen kokoaminen oli helppoa ja samaa sisältöä voitiin käyttää useiden eri kohderyhmien alasivuilla tarkoituksenmukaisesti ilman, että tämä lisäisi työtä sisällön muokkauksessa.
"Nettisivustomme on saanut kiitosta selkeydestään ja käytettävyydestään. Sivuston toteutus oli meille vaivatonta. Rakenne ja sisältö oli hiottu vimpan päälle ennen teknistä toteutusta ja tekninen toteutus puolestaan tuli kerralla kuntoon, ilman virheitä tai viiveitä, kiitos mainostoimisto Doublen ja MetaVisualinin saumattoman yhteistyön. Yrittäjänä arvostan MetaVisualin kaltaisia kumppaneita, joiden työn laatuun ja palvelun joustavuuteen voin luottaa aina, kun tarvitsen teknistä tukea tai ideoita sivuston kehittämiseen", kehuu Solupakin Maija Mecklin.
Julkaisujärjestelmän uusia toimintoja hyödynnettiin tuolloin myös sivuston mobiiliversion ja sivuston sisäisen haun toteutuksessa. Muita järjestelmän käytettyjä ominaisuuksia olivat mm. tarjouspyyntö- ja tilauslomakkeet, Google-kartta ja Flow-ladonta.
Keväällä 2017 BEWi, yksi Pohjoismaiden johtavista solumuovieristeiden ja räätälöityjen pakkausratkaisujen kehittäjistä ja valmistajista, osti 60 prosenttia Solupak Oy:stä. Solupak Oy:lle tehty sivusto sulautuu kaupan myötä vähitellen osaksi emoyhtiön verkkosivustoa osoitteessa http://www.bewi.com/fi/.

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+
Perustettu 2005