Kari Ylänteen ilmainen Olutta! 2.0 -appsi Applen AppStoressa

Ilta-Sanomien sivuilta tutun, pitkän linjan journalistin ja palkitun olutkriitikon Kari Ylänteen Olutta! -appsi tuo nyt jo yli 2100 oluen tiedot iPhone- ja iPad-laitteeseesi. Ilmaisen sovelluksen päivitetty versio 2.0 on ladattavissa AppStoresta.
Maailma on villiintynyt oluesta. Koskaan ei ole pantu niin montaa erilaista olutta kuin nyt. Panimoita syntyy koko ajan lisää niin Etelä-Amerikassa kuin Pohjoismaissakin, eikä tahti näytä laantuvan.
Ilta-Sanomien sivuilta tutun, pitkän linjan journalistin ja palkitun olutkriitikon Kari Ylänteen Olutta! on avaimesi oluen herkulliseen maailmaan. Olutta! perustuu kirjoittajan yli 30 vuoden aikana syntyneeseen asiantuntemukseen. Samannimisen kirjan ja ”Lontoon pubiopas” -teoksen perinteitä jatkava opas esittelee yli 2100 olutta meiltä ja maailmalta – ja uusia oluita lisätään jopa viikoittain! Ylänne on palkittu Vuoden Olutlähettiläänä 2006 ja Olutliiton Hyvänä Tuomaana 2008. Hänet on nähty usein eri olutkilpailujen tuomaristossa.
Makuaisteja herätellen kirjoitetut arvostelut sisältävät itse arvion lisäksi kaikki keskeisimmät tiedot oluesta, ruokasuosituksen ja vinkkejä ihanteellisesta nautintoajasta sekä -paikasta. Värikoodattu oluiden tyyppiluokitus helpottaa oluiden jäsentämistä ja tarjoaa myös kätevän tavan hakea ja selailla makuusi sopivia oluita. Opas sisältää myös monipuoliset hakuominaisuudet ja mahdollisuuden tehdä muistiinpanoja sekä kerätä omat suosikkisi listaksi.
Olutta! on vaahtoavan herkullinen sovellus, joka toimii sekä iPadilla että iPhonella, ja myös ilman verkkoyhteyttä. Sovelluksen tuottaa Viinioppaasta ja Samppanjaoppaasta tunnettu Heinäpään Viestintä Oy ja sen toteutuksesta vastaa MetaVisual Oy.

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+
Perustettu 2005