Olemme halunneet tehdä hinnoittelustamme mahdollisimman helpon ja ennakoitavan, ja siksi kuukausimaksu sisältää kaiken verkkosivujen käytön kannalta oleellisen aina tekniseen tukeen asti.
Kuukausimaksu sisältää kaiken oleellisen: haluamasi FI- tai COM-verkko-osoitteen, turvallisen palvelintilan, sähköpostin ohjauksen, julkaisujärjestelmän käyttölisenssin ja tarvitsemasi teknisen tuen.
Yksi kuukausimaksu antaa käyttöösi kaikki alustan ominaisuudet, etkä siten joudu maksamaan lisää esimerkiksi Facebook- tai Twitter-linkityksistä tai uutiset-, verkkokauppa-, kommentointi- ja blogi-moduuleista. Uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti, ja myös nämä ovat käytettävissäsi ilman erillishintaa. Luonnollisesti myös julkaisujärjestelmän päivitykset kuuluvat hintaan.
Sivuston alkutoteutus tehdään tarjouksen mukaan. Alkutoteutuksen osana asiantuntijamme käyvät läpi toiveesi ja muuntavat ne visiotasi vastaavaksi käyttövalmiiksi verkkosivustoksi. Alkutoteutuksen sisältö on sovittavissa tarpeidesi mukaan, mutta tyypillisiä työvaiheita ovat mm. sivuston rakenteen ja ulkoasun suunnittelu, mahdollisen aiemman verkkosivuston sisällön kopiointi, hakukoneoptimointi ja käyttöönotto-opastus.

Sivustot alk. €90 kuukaudessa sis. kaiken tarvittavan

mm. FI / COM-verkkotunnus, HTTPS/SSL-tuki, luotettava palvelintila EU:n sisällä, 3-portainen turvakopiointi, sähköpostin ohjaus, järjestelmän käyttölisenssi, järjestelmäpäivitykset ja tekninen tuki (alv 0%)

Sähköpostipalvelu alk. €25 kuukaudessa sis. kaiken tarvittavan

mm. luotettava palvelintila EU:n sisällä, webmail, Push/Exchange-tuki, roskapostisuodatus, kalenteri, jaetut kalenterit, lomavastaaja, osoitekirja ja tekninen tuki (alv 0%)

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+
Perustettu 2005